Wat mag u van Heerenwal Makelaars verwachten?

Wat mag u van Heerenwal Makelaars verwachten?

Bij de verkoop van uw huis gaat het natuurlijk om het volgende: een zo vlot mogelijke verkoop met een maximale opbrengst in combinatie met een correcte afhandeling van de transactie. Niet meer en niet minder.

Onze dienstverlening is erop gericht om in alle omstandigheden het optimale resultaat voor u te behalen. Wilt u een oriënterend gesprek voor een vrijblijvende waardebepaling en kennismaken met onze makelaars dan kunt u bellen voor het maken van een afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0513-651906.

Doordachte verkoopstrategie

De eerste stap naar verkoop is het kennismakingsgesprek. Gedetailleerd bekijken wij uw woning en geven een waardeschatting. Vervolgens bepalen we met u de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling. Het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat of de bodem.

Breed koperspubliek

Heerenwal Makelaars brengt uw woning onder de aandacht bij een breed koperspubliek:

  • via de meest bezochte woningsite www.funda.nl
  • via de eigen website
  • via de social media
  • via de etalagepresentatie op ons kantoor ( we zitten op een locatie met veel passanten )
  • via een uitgebreide verkoopbrochure
  • via een te koop bord ( tuin of raam )

In goed overleg met u wordt bepaald welke media ingezet zullen worden.

Bezichtigingen

De afspraken voor bezichtigingen van uw woning worden in goed overleg met u gepland. U kunt de bezichtigingen volledig aan ons overlaten. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken moeten worden uitgevoerd. Alle kandidaat kopers krijgen van ons een uitgebreide verkoopbrochure waarin uw woning op een passende en efficiënte wijze wordt gepresenteerd. Een juiste informatieverstrekking is van wezenlijk belang en daar besteden we dan ook de nodige aandacht aan. U wordt vanzelfsprekend over het verloop van de bezichtiging(en) door ons geïnformeerd.

Onderhandelen

Als een kijker geïnteresseerd is in uw woning en de onderhandelingen opent, begint voor veel verkopers een spannende fase. Heerenwal Makelaars is uw professionele partner die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, maar ook over oplevertermijn, mee te verkopen goederen, onderzoeken en voorbehouden. Dit doen we uiteraard in goed overleg met u.

Koopovereenkomst

Of het nu gaat om het schriftelijk vastleggen van de koopovereenkomst, het bewaken van de financieringstermijn, de overdracht bij de notaris of de inspectie daaraan voorafgaand, de afhandeling van de verkoop kunt u met een gerust hart aan de professionals van Heerenwal Makelaars overlaten. We nemen de inhoud van de koopovereenkomst zorgvuldig met u door, zodat u precies weet wat u gaat tekenen. Indien gewenst zijn we aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Onverwachte zaken kunnen we dan ter plekke nog oplossen.

Vrijblijvend contact Bel direct

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod